Yelle zoekt een huisje met een tuin

Gun jij mij, een voormalige zwerfkat, een fijn huisje zodat ik nooit meer hoef te zwerven? Lees dan maar snel mijn verhaal!

Lange tijd liep ik rond in een woonwijk. Daar scharrelde ik mijn kostje bij elkaar. Dat was niet altijd even makkelijk. Er was een buurtbewoner die in de gaten kreeg dat ik geen baasje had. Tot mijn grote geluk ben ik gevangen en door de dierenambulance naar Stichting Zwerfdier gebracht.

In het begin van mijn verblijf was ik enorm van slag. Maar ook dankbaar omdat ik nu in veilige handen was. Er werd voor mijn natje en droogje gezorgd. Dat hoefde ik gelukkig niet zelf meer te doen. Nu woon ik hier al weer een tijdje en ik kan zeggen dat ik steeds meer begin te wennen. Ik loop lekker los en dat vind ik fijn. Sommige katten in de kamer tolereer ik, andere katten daag ik uit.

Mijn karakter is rustig, terughoudend en zelfstandig. Nu ik mij meer op mijn gemak voel, word ik steeds vrijer naar mensen. Als ik gekamd word, ga ik helemaal uit mijn bol. Dan lig ik te rollebollen van plezier. Graag ga ik naar buiten voor een frisse neus. Ik ben altijd te porren voor een lekker hapje. Daar kom ik mijn mandje wel voor uit. Veel drukte om mij heen vind ik niet fijn. Wat ik wel heel leuk vind, is spelen met een stokje. Daarvan ga ik helemaal uit mijn bol.

Nu maak ik plannen voor mijn toekomst. Heel graag wil ik een huis met een tuin wonen. Bij een of twee rustige baasjes zonder kinderen. Want die vind ik te druk. Het is fijn als mijn baasje het geduld en tijd heeft om mij te laten wennen. Graag wil ik als enig dier in een huisje wonen.

Ben jij na het lezen van mijn verhaal nieuwsgierig geworden naar mij? Dan nodig ik jou graag uit om kennis te maken. Houd je er dan wel rekening mee dat ik verlegen over kom? Graag zie ik je binnenkort. Dáág! Groetjes van Yelle.

Yelle

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Yelle

Yelle

Yelle in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Tyler