Yippe zoekt een huisje met een tuin

Wat heb ik een mooie Felix-tekening hè? Dan heb je de kleuren van mijn ogen nog niet gezien. Díe zijn pas mooi!

Een jaar lang liep ik rond op een woonwagenterrein in Heerhugowaard. Omdat de hoeveelheid katten zich dreigde uit te breiden, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. In het begin van mijn verblijf moest ik erg wennen. Maar ik wist dat ik nu een veilig onderkomen had. Dat was een fijn idee.

Inmiddels woon ik hier een tijdje en voel ik mij steeds meer op mijn gemak. Sinds ik losloop gaat het zelfs nog beter met mij. De mensen zien dat ik een lieve, vrolijke en nieuwsgierige kater ben. Maar let op, als ik jou nog niet ken ben ik erg verlegen. Aaien en knuffelen vind ik heel fijn. Maar dat moet dan wel rustig en geduldig gebeuren. Het is namelijk heel belangrijk dat ik jou eerst vertrouw voordat jij mij aait. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Als ik nadenk over mijn huisje, wil ik graag een tuin. Daar kan ik fijn in spelen. Ik ben heel speels, daarom vind ik het leuk als er in mijn nieuwe huisje met mij gespeeld wordt. Met andere katten ga ik prima om. Daarom kan ik goed met een andere sociale kat samenwonen. Omdat ik niet van drukte houd, wil ik graag bij een of twee mensen wonen. Dit kan bijvoorbeeld een echtpaar zijn of een ouder met kind vanaf circa 15 jaar.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Van Veenweg in Heerhugowaard.

Denk jij na het lezen van mijn verhaaltje: Die Yippe lijkt mij een leuke kater en wil ik graag ontmoeten? Dan vind ik het heel leuk als je mij belt voor een afspraak. Je bent dan van harte welkom! Kopje van Yippe.

Yippe   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-12-2018
Opname
20-11-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Yippe

Yippe
<     Solar