Yoshi zoekt een huisje met een tuin

“Ik ben een lieve knuffelkater”

Mijn naam is Yoshi. Ik ben heel trots op mijn mooie Japanse naam. Vind je ook dat ik een beetje oosters uiterlijk heb? Mijn naam past dan ook heel goed bij mij!

Mijn baasje bracht mij samen met poes Ibby en kater Gucci naar Stichting Zwerfdier. Helaas kon zij door ziekte niet meer voor ons kon zorgen. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Eventueel samen met Ibby en Gucci. Of met een van beiden. Maar ik vind het ook prima om alleen naar een nieuw huisje te vertrekken. De keus is aan jou!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Verder ben ik gezellig, vrolijk en aandoenlijk. Er is niets fijner dan lekker door jou geknuffeld te worden. Of lekker bij je op schoot te zitten. Als je mij in huis neemt zal je wel merken dat ik dol op aandacht ben, leuk hè?

Graag wil ik een fijne tuin bij mijn huisje om lekker veel naar buiten te kunnen. Met andere dieren kan ik goed opschieten. Ook honden vind ik leuk. Maar als je Ibby samen met mij in huis wilt nemen, mogen er geen honden zijn. Ibby houdt daar namelijk helemaal niet van. Als er geen andere dieren zijn, vind ik het ook goed hoor. Je ziet wel hoe makkelijk ik ben!

In mijn nieuwe huisje mogen best kinderen van alle leeftijden wonen. Als het nog kleine kinderen zijn moeten ze wel aan katten gewend zijn. Ze moeten mij namelijk wel met rust laten als ik eet, drink, slaap of gewoon eventjes geen zin heb in aandacht. Houd je daar wel rekening mee? Maar een huisje met alleen één of twee volwassenen is ook helemaal goed.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Faktorij in Alkmaar.

Ben jij het baasje dat mij, eventueel samen met Ibby en/of Gucci, een heerlijk nieuw huisje wil geven? Zodat je mij fijn kunt knuffelen? Als ik dan ook nog lekker naar buiten kan, hoop ik dat je gauw voor mij langskomt. Ik lig al op je te wachten! Kopje van Yoshi.

Yoshi   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2008
Opname
14-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Yoshi

Yoshi

Yoshi
<     Tony