Yoshi zoekt een huis met tuin of bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een aanhankelijke schootpoes”

Mijn naam Yoshi betekent in het Japans ‘gelukkig’. Dat komt mooi uit want ik hoop in een nieuw huisje weer heel gelukkig te worden!

Mijn baasjes deden afstand van mij omdat ik niet goed omging met de kinderen. Met mijn volwassen baasjes ging ik heel goed om. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier en ben op zoek naar een geschikt huisje.

Mijn aard is lief, aanhankelijk en rustig. In mijn vorige huisje vond ik het fijn om geknuffeld te worden en om op schoot te liggen. Hier bij Zwerfdier geniet ik ook van de aandacht van de mensen. Soms kroel ik dan zelfs in mijn mandje. Naar mijn volwassen baasjes toe was ik heel lief. Als er visite kwam, ging ik weg. Drukte om mij heen vind ik dan ook niet fijn.

Graag zoek ik een rustig huisje bij een of twee baasjes. Het is belangrijk dat zij ervaring hebben met katten. Want ik ben ook een kat met karakter. Ik geef goed aan wanneer ik iets niet wil. Het is van belang dat mijn baasjes mij goed leren lezen. Zodat ze mijn signalen herkennen als ik ergens genoeg van heb. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Kinderen en andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Ik kan in een huis met tuin wonen. Maar ook op een bovenwoning met afgesloten balkon. De mensen van Zwerfdier kunnen je inlichten hoe je je balkon kunt afschermen.

LET OP: Ik heb een hekel aan de dierenarts. Als deze iets van mij wil, reageer ik onvriendelijk. Dat is iets om rekening mee te houden. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover verder informeren.

Heb jij een rustig huishouden? En, heb jij ervaring met het lezen van katten? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken want ik wil heel graag weer gelukkig worden. Oh ja, had ik al verteld dat ik een grote poes ben? Dan is er dus veel om van te houden! Pootje van Yoshi.

Yoshi   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2012
Opname
02-06-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Yoshi

Yoshi
<     Whoopie