Zac zoekt een huis met tuin

“Ik ben een knuffelkat”

Als ik een poes zou zijn geweest, had ik Sneeuwwitje geheten. Dus wat ben ík blij dat ik een kater ben. Want nu heet ik Zac. En dat vind ik een héle stoere naam!

Enkele dagen liep ik rond op de vindplaats. Daar sliep ik in de tuin van de vinders. Omdat ik niet gecastreerd was, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel lief en liet ik mij makkelijk nakijken.

Mijn karakter is lief, rustig en bescheiden. Als ik in een nieuwe omgeving kom, kijk ik eerst de kat uit de boom. Soms blaas ik als mensen mij willen benaderen. Dat doe ik omdat ik stoer wil lijken. Maar als ik geaaid word, vind ik dat fijn.

Graag zoek ik een huis met tuin. Van andere dieren trek ik mij weinig aan. Dus ik kan met een andere kat in een huisje wonen. Het is dan wel belangrijk dat dit een sociale en makkelijke kat is die zijn eigen gangetje gaat. Maar ik kan ook alleen in een huisje wonen.

Het is belangrijk dat ik in een rustig huisje woon. Bij een of twee volwassen rustige baasjes. Kinderen vind ik te druk en niet leuk. Daarom wil ik niet bij kinderen in een huisje wonen. Het is belangrijk dat er in mijn nieuwe huisje ook geen kinderen over de vloer komen. Dus geen buurtkinderen of oppaskinderen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Let op: Ik ben slechthorend. Dat is iets om rekening mee te houden. Als ik naar buiten ga en de zon schijnt, wil ik graag dat mijn oren ingesmeerd worden. Anders verbranden ze. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Graalstraat in Alkmaar.

Kan jij mij een rustig huisje bieden zonder kinderen maar met tuin? En, val jij voor mijn sneeuwwitte vacht en natuurlijk ook voor mijn stoere naam? Dan hoop ik je snel te zien voor een date. Ik verheug mij alvast! Kopje van Zac.

Zac

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2019
Opname
15-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Zac

Zac

Zac

Zac in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Wittie