Zippo zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige kater”

Hi allemaal, mijn naam is Zippo. Zoals het vlammetje van de beroemde aansteker hoop ik een lichtje in je leven te worden. Luister maar gauw naar mijn verhaal.

Voordat ik bij Stichting Zwerfdier kwam, woonde ik in het Dieren Opvang Centrum Amsterdam. Via een uitwisselingsprogramma (ja, ook bij ons katten komt dit voor) kwam ik hier terecht. Nu mag ik op zoek naar een huisje voor mijzelf alleen. Fijn hè?

Mijn karakter is lief en rustig, maar ook verlegen en héél terughoudend. Er is voor mij nog een lange weg te gaan om weer vertrouwen te krijgen in mensen. Bij Zwerfdier bekijk ik alles van een afstandje. Met lekkere dingen zoals liquid snack en gekookte kip, kun je mij paaien. Die kun je goed gebruiken om mijn vertrouwen te winnen.

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die ervaring hebben met katten zoals ik. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere dieren houd ik ook niet van. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Een tuin bij mijn huisje moet er wel zijn. Ik ga namelijk heel graag naar buiten.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes veel ervaring hebben in het omgaan met heel terughoudende katten. Dat zij veel tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Die tijd en dat geduld heb ik echt nodig. Houd je er goed rekening mee dat ik in een huiselijke omgeving tijd nodig zal hebben voordat ik gewend ben?

Ben jij dat ervaren baasje dat op zoek is naar een lichtje in zijn leven? Dat tijd en veel geduld heeft om deze verlegen jongen te laten wennen? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Kom dan gauw kijken. Houd je er rekening mee dat ik je van een afstandje zal bekijken? Pootje van Zippo!

Zippo

Geslacht
Poes
Geboren
01-03-2015
Opname
09-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Zippo

Zippo

Zippo

Zippo in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sushi