Ziva zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige nieuwsgierige poes”

Hoi allemaal, ik heet Ziva. Mijn Hebreeuwse naam betekent ‘stralend’. Een heel toepasselijke naam voor mij! Met mijn mooie ogen kijk ik je namelijk stralend aan! Kom ze maar gauw bewonderen!

Al een tijdje liep ik rond op de vindplaats. De VKA (Vermiste Katten Alkmaar) ving mij en bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Daar bleek dat ik zwanger was. Mijn kindjes zijn bij Zwerfdier geboren. Ik was een hele lieve en toegewijde moeder. Inmiddels zijn ze het huis uit. Nu mag ik op zoek naar een fijn huisje helemaal voor mij alleen. Daar verheug ik mij erg op!

Mijn karakter is lief, rustig en nieuwsgierig. Als ik je niet ken, ben ik verlegen en terughoudend. Verzorgers die ik heel goed ken en vertrouw, mogen mij heerlijk aaien. Dan geef ik kopjes en flank tegen de benen. Zo laat ik duidelijk merken dat ik geniet van de knuffels. Fijn voor mij hè? Weet je wat goed helpt om een vertrouwensband met mij op te bouwen? Lekkere hapjes en dan vooral liquid snack! Daar ben ik dol op. Dus als jij dat in huis hebt, komt het helemaal goed!

Graag woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige baasjes die ervaring hebben met verlegen en terughoudende katten. Die tijd en veel geduld hebben om mij rustig te laten wennen aan een huiselijke omgeving. In het begin kan ik een terugslag krijgen. Houd je daar rekening mee? Kinderen ben ik niet gewend en zijn te druk voor mij. Daarom wil ik naar een huisje zonder kinderen. Wel wil ik dolgraag een fijne tuin. Dat is echt een must voor mij. Dan wip ik lekker naar buiten voor een fris neusje!

Met mijn kamergenootjes ga ik heel goed om. Regelmatig zoek ik toenadering naar hen. Dan loop ik naar ze toe en flank langs hun lijfjes. Zo laat ik zien dat ik ze lief vind. In mijn kamer woont het duo Laila en Lindo (zij staan ook op de site). Met hen heb ik een speciale band. Leuk hè? Omdat ik contact zoek met andere katten, mag ik NIET als enige kat in een huisje wonen. Dan word ik eenzaam. Daarom wil ik graag met een andere sociale kat samenwonen. Het is fijn als deze kat een maatje zoekt. Dan kunnen wij misschien wel vriendjes worden! Dat zou echt heel fijn zijn.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Aletta Jacobstuin in Heerhugowaard.

Krijg jij nou ook zo’n zin om mij diep in mijn stralende ogen te komen kijken? En vind jij het niet erg dat ik tijd nodig zal hebben om bij je te wennen? Als je dan ook nog die heerlijke tuin en een sociaal kattenvriendje voor mij hebt, hoop ik je snel te zien. Houd je er rekening mee, dat ik niet direct naar je toekom als je naar mij komt kijken? Knipoog van Ziva!  

Ziva   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2020
Opname
18-08-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Ziva

Ziva

Ziva

Ziva
<     Woody