Zoepa wil samen wonen met Zwier

Mijn naam is Zoepa en ik ben samen met mijn grote vriend Zwier gevonden en bij Stichting Zwerfdier gebracht. Wij zijn heel lief voor elkaar en willen dan ook met zijn tweeën een nieuw leven beginnen in een fijn huisje.

Toen wij binnenkwamen, zagen wij er niet uit. Helemaal vies en vol met klitten. Dus eerst hebben ze maar eens wat klitten verwijderd. Ik was ook niet lekker, ik had geen zin om te eten en was lusteloos. De dierenarts heeft mij onderzocht en daaruit bleek dat ik chronisch nierfalen heb. Hiervoor moet ik nierdieet brokjes eten, Zwier eet deze met mij mee. Gelukkig vinden wij dit erg lekker. Mijn gebit is ook nog schoongemaakt en mijn laatste klitten zijn weggeschoren. Nu zie ik er weer prachtig uit.

Ik ben inmiddels een echte knuffelpoes geworden. Als er mensen in mijn kamer komen, loop ik naar ze toe en vraag om aaitjes. Ik vind het fijn om gekamd te worden, dus mijn vacht is goed bij te houden. En natuurlijk doe ik veel dingen samen met Zwier. Wij liggen ook vaak samen in een mand te slapen.

Wij zijn op zoek naar een rustig huisje waar we samen kunnen genieten van onze oude dag. Dus het is ook prettiger als er geen kleine kinderen zijn. Tja, misschien zijn we te veeleisend, maar we kunnen het maar beter eerlijk zeggen. Verder zijn we heel erg lief hoor. Kom je gauw eens naar ons kijken?

Zoepa   -   geplaatst

01-06-2006