Zoey zoekt een poezenmaatje in huis met tuin

Mijn mooie wit-zwarte vacht en mijn knalgele oogjes brengt iedereen in katzwijm. Dat vind ik stiekem best heel leuk!

Ik woonde bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden. Daar kwam ik terecht omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Via een uitwisseling woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. In het begin van mijn verblijf was ik wat van slag. Maar inmiddels ben ik gewend en loop ik lekker los in de kamer.

Mijn karakter is lief, rustig en bescheiden. Het is fijn als mensen mij rustig benaderen. Niet te druk, daar schrik ik van. Als ik je vertrouw, vind ik het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden. Dat is puur genieten. Ik ben dan ook een echte knuffelkat.

Als ik nadenk over mijn nieuwe huisje, wil ik graag bij een of twee rustige baasjes wonen. Een rustige woonomgeving is dan ook belangrijk voor mij. Kleine kinderen zijn veel te druk voor mij. Met kinderen vanaf ca. 16 jaar, die katten gewend zijn, kan ik goed samenwonen. Graag wil ik een tuintje waar ik fijn in kan spelen. Dat is belangrijk voor mij.

Als ik in een nieuw huisje ga wonen, zal ik in het begin terughoudend en een beetje bang zijn. Ik heb tijd nodig om mij op mijn gemak te voelen in mijn nieuwe omgeving. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Met andere katten ga ik goed om. Het contact met soortgenootjes is echt belangrijk voor mij. Héél graag wil ik dan ook samenwonen met een andere sociale kat.

Heb jij een rustig huisje met tuin en een andere sociale kat? Dan hoop ik dat je mij snel belt. Want heel graag wil ik de feestdagen bij jou doorbrengen! Kopje van Zoey.

Zoey   -   geplaatst

01-10-2012