Zony zoekt een huis met een tuin

Ben je op zoek naar een vrolijke kat die dol is op voetbal en knuffelen? Dan ben ik misschien wel de ‘mooie rooie’ kater waar jij naar op zoek bent!

Samen met mijn zusje woonde ik in een huisje. In het begin ging dat goed, later niet meer. Ik viel haar steeds aan. Mijn baasjes vonden dit geen goede situatie. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier om vanuit hier een nieuw huisje te zoeken.

De mensen vinden mij een makkelijke kat. Ik ben vrolijk en speels. Het liefst speel ik met balletjes. Gezelligheid en aandacht zijn belangrijk voor mij. Dol ben ik dan ook op mensen. Als ik word geknuffeld, kan ik heel hard spinnen. Leuk hè? Ook vind ik het fijn om bij je op schoot te zitten. Volwassen kinderen die gewend zijn met katten om te gaan, vind ik leuk. Heel graag kom ik buiten. Dan speel ik graag in de tuin. Dat vind ik heerlijk. Soms kan ik een beetje opstandig doen als ik iets wil wat ik eigenlijk niet mag. Misschien zit dat in mijn karakter of omdat ik nog jong ben.

Belangrijk: Ik houd van een schoon toilet. Daarom moet mijn kattenbak dagelijks uitgeschept en regelmatig verschoond worden. Als dit niet gebeurt, doe ik mijn behoeftes buiten de bak. Wil je hier serieus rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Nu zet ik mijn wensen op een rijtje: Een huis met tuin, zonder andere dieren, eventueel bij een gezin met volwassen kinderen. Graag wil ik dat mijn nieuwe personeel mij veel aandacht geeft en regelmatig met mij speelt. Oh ja, ik wil graag altijd een schoon toilet. Als al mijn wensen vervuld worden, dan ben ik de gelukkigste kater van de hele wereld. Doeiii! Groetjes van Zony.

Zony

Geslacht
Kater
Geboren
13-04-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Zony

Zony

Zony

Zony in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Yelle