Zora zoekt een rustig huisje.

Mijn baasjes hebben mij naar Stichting Zwerfdier gebracht omdat ik in huis naast de bak plaste. Ik ga jullie vertellen wat er allemaal is gebeurd.

Sinds mijn vroege jeugd woonde ik bij mijn baasjes. Jarenlang ging alles goed met mij, wij waren gelukkig met elkaar. Alleen tijdens de vakantie plaste ik wel eens in huis naast de bak. Vanaf september 2017 begon ik vaker naast de bak te plassen. De dierenarts vond snel de oorzaak, ik had een blaasontsteking. Maar na behandeling bleef ik naast de bak plassen, op alle mogelijke plekken in huis. Ik kreeg maandenlang allerlei onderzoeken, medicaties en dieetvoeding maar de plasproblemen bleven bestaan. Alles staat precies in mijn dossier. De mensen van Zwerfdier kunnen je er alles over vertellen.

Mijn baasjes denken dat stress de oorzaak van mijn problemen is. Ik woonde namelijk met kinderen in huis. Zij zijn misschien de oorzaak van mijn stress. Ten einde raad hebben mijn baasjes besloten een nieuw huis voor mij te zoeken. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier op zoek naar een nieuw huis. Weet je wat ik in mijn hart heel graag wil? Een rustig huis met een tuin, zonder kinderen, zonder hond en zonder andere kat. Een tuin ben ik gewend en die vind ik heerlijk.

Hier bij de stichting gaat het goed met mij. In het begin zat er bloed in mijn urine. Er zijn enkele onderzoeken verricht en daaruit is gebleken dat ik een te hoge bloeddruk heb. Hier krijg ik medicijnen voor die ik de rest van mijn leven moet slikken. Ik moet ook een dieet van blaasbrokjes krijgen. Dit vind ik erg lekker. Verder ben ik gewoon zindelijk. Daarom mag ik naar een nieuw huisje vertrekken.

Mijn baasjes vonden mij een lieve en aanhankelijke poes. Dat vinden mijn verzorgers bij de stichting ook. Ik kom aandacht en aaitjes halen en ik kom kopjes geven. Ik ben echt een schat van een kat. De mensen kammen en borstelen mij en ze doen spelletjes met mij. Ze aaien mij overal op mijn lijf en op mijn kopje. En ik? Ik geniet met volle teugen van al die zorg, liefde en aandacht.

Heb jij een rustig huishouden en zie je het wel zitten om mij een mooie toekomst te geven? Mag ik mijn hele leven lang de enige kat in jouw huis zijn? Dan wil ik je graag uitnodigen om een afspraak met mij te maken. Dan kun je mijn mooie lapjesvacht zien en aaien. Dat vind ik leuk en jij zeker ook. Tot binnenkort, liefs van Zora.

Zora

26-07-2007