Zwier wil samen wonen met Zoepa

Mijn naam is Zwier en ik ben samen met mijn grote vriendin Zoepa gevonden en bij Stichting Zwerfdier gebracht. Wij zijn heel lief voor elkaar en willen dan ook met zijn tweeën een nieuw leven beginnen in een fijn huisje.

Toen wij binnenkwamen, zagen wij er niet uit. Helemaal vies en vol met klitten. Dus eerst hebben ze maar eens wat klitten verwijderd. Ik was in het begin erg van slag en liet me niet gemakkelijk nakijken. De dierenarts heeft mij helemaal onderzocht. En daarna heeft ze mijn gebit schoongemaakt en mijn laatste klitten weggeschoren. Nu zie ik er weer prachtig uit.

Ik ben wat rustiger dan Zoepa, maar ik vind het fijn om geaaid te worden. Ook kammen laat ik goed toe, dus mijn vacht is goed bij te houden. En natuurlijk doe ik veel dingen samen met Zoepa. Wij liggen ook vaak samen in een mand te slapen.

Wij zijn op zoek naar een rustig huisje waar we samen kunnen genieten van onze oude dag. Dus het is ook prettiger als er geen kleine kinderen zijn. Tja, misschien zijn we te veeleisend, maar we kunnen het maar beter eerlijk zeggen. Verder zijn we heel erg lief hoor. Kom je gauw eens naar ons kijken?

Zwier   -   geplaatst

01-06-2006