Nieuwe website vanaf 1 augustus 2017

Wij denken dat het een mooie aantrekkelijke site is geworden met prachtige foto’s, veel informatie die overzichtelijk is ingedeeld en de mogelijkheid om via webcams mee te kijken in het adoptieverblijf. De camera's werken naar onze mening nog niet tot volle tevredenheid, maar de komende periode gaan wij de functionaliteit verbeteren.

Een groot aantal mensen heeft meegewerkt aan de realisatie van de website. Een paar daarvan willen we toch noemen: Raadhuis Creative Agency (ontwerp en bouw), Bas de Mol (foto’s), Roland Ariu (filmpjes), Helmut Lachner en Jan Demmendal (webcams) en natuurlijk ook de leden van ons testpanel (vrijwilligers Henny, Janine, Leonie en Nico).

Het Bestuur

Op 9 augustus jl. bereikte ons het verdrietige bericht dat Jan Demmendal is overleden. Wij condoleren zijn vrouw en kinderen met dit verlies.

Nieuwe website vanaf 1 augustus 2017