Weet je wat? Adopteer een kat!

Sommige van onze katten verblijven langere tijd bij ons omdat ze niet zo gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Bijvoorbeeld omdat ze oud zijn, erg schuw blijven naar mensen toe, (soms) onzindelijk zijn of omdat ze (dure) medische zorg nodig hebben. Voor deze katten hebben wij een speciaal verblijf ingericht: het adoptieverblijf. Hier hebben ze meer ruimte en mogelijkheden dan in onze gewone verblijven. De kosten hiervan zijn uiteraard ook hoger. Daarom hebben wij het adoptieplan. U kunt daarmee één of meer van onze katten financieel steunen. Het adopteren van een kat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden en het daarmee gemoeide bedrag van € 37,50 dient bij aanvang te worden voldaan. Daar staat natuurlijk ook iets tegenover: u ontvangt drie keer per jaar meerdere foto's en een brief over het wel en wee van uw kat. Ook organiseren we twee keer per jaar een bezoekmiddag voor de adoptanten. Verder ontvangt u ons kwartaalblad ‘Zwerver’. En via de webcam kunt u de adoptiekatten dag en nacht live volgen. Hieronder stellen onze adoptiekatten zich aan u voor.


Webcam

Plaatsbaar

Andrea

Andrea is naar een eigen huisje vertrokken. Lieve Andrea, hopelijk word je heel gelukkig in je nieuwe huisje. Het is je heel erg gegund. Dag liefje.

Lees mijn verhaal

Appie

Ik liep al een tijdje in de buurt van een grote AH in Alkmaar te zwerven. Toen hebben ze mij gevangen en naar Zwerfdier gebracht. Ik heb nog in een eigen huisje gewoond, maar daar ben ik hem snel weer gesmeerd. Maar ze hebben me weer gevonden en nu ben ik weer terug bij Zwerfdier.

Lees mijn verhaal

Benjamin

In mijn vorige huisje woonden heel veel katten. Mijn baasje moest tot haar verdriet afstand doen van acht katten. Daarom ging ik naar Zwerfdier. Ik vind de mensen hier steeds minder eng en laat mij dan ook al vaak aaien. Gelukkig mag ik voor altijd in het adoptieverblijf wonen.

Lees mijn verhaal

Björn

Ik kom uit Heerhugowaard. Daar werd ik met een vangkooi gevangen. De eerste maanden bij Zwerfdier was ik heel erg van slag. Ik woonde boven op de kooi in kamer 1. Alleen voor een snoepje liet ik mij wel eens zien. In het adoptieverblijf heb ik het veel beter naar mijn zin. Ook mensen vind ik steeds minder eng.

Lees mijn verhaal
Plaatsbaar

Blixem

Ik liep al heel lang te dwalen en daarom ben ik met een valkooi gevangen. Ik was toen zo ontzettend kwaad dat ik mij niet liet onderzoeken. Uiteindelijk is dat natuurlijk wel gelukt, maar ik bleef heel erg boos. Omdat er weinig met mij was te beginnen, mocht ik in het adoptieverblijf gaan wonen. Update: ik mag op zoek naar een eigen huisje.

Lees mijn verhaal

Caesar

Ik ben witte Caesar uit Leiden. Daar woonde ik met wel twintig andere katten in een eigen huisje. Maar mijn baasje overleed en toen moest ik naar het asiel verhuizen. De opvang in Leiden was overvol en daarom mocht ik bij Zwerfdier komen. In het adoptieverblijf krijg ik alle tijd om tot rust te komen en weer gelukkig te worden.

Lees mijn verhaal