Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes

Serieus Request voor dieren: Stem op Stichting Zwerfdier!

Een aantal jaren geleden is Serieus Request voor Dieren gestart. Een knipoog naar de 3FM actie. Serieus Request voor Dieren wil een steentje bijdragen aan dierenprojecten. De organisatie die de meeste stemmen weet te verzamelen wordt uitgeroepen tot winnaar en krijgt een mooie geldprijs. Stichting Zwerfdier wil meedingen naar deze prachtige prijs. Want wij kunnen het geld goed gebruiken om de lekkages in het dak van ons pand te laten verhelpen. Helpt u mee?

Lees verder
Serieus Request voor dieren: Stem op Stichting Zwerfdier!

Stichting Zwerfdier op de televisie

Een cameraploeg van SBS6 heeft opnamen gemaakt bij Stichting Zwerfdier. Deze worden uitgezonden in het programma Holland van Boven op zondag 10 november a.s. om 15.00 uur en herhaald op zaterdag 16 november om 12.30 uur. Op de beelden is onder meer te zien dat een zwerfkat wordt binnengebracht, hoe er wordt gesocialiseerd en een aantal adoptiekatten komt in beeld. Ook is een plaatsingsgesprek gefilmd.

Stichting Zwerfdier op de televisie

Geslaagd Open Huis op 27 oktober 2019

Het Open Huis van vandaag was een enorm succes! Dankzij heel veel bezoekers, de presentaties van dierenarts Iris de Jong, kattengedragstherapeute Sabine de Breij, kattentrimster Susanne Waterkott en de dierenpolitie Noord-Holland Noord werd het een geslaagde middag. En laten we natuurlijk ook de katten prijzen, die zich langdurig en uitgebreid hebben laten bewonderen. Vanmiddag is er maar liefst € 725 binnengekomen aan giften en verkoop uit ons winkeltje. En kijk eens naar de overvolle cadeautafels! Namens bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Stichting Zwerfdier heel veel dank hiervoor!

Geslaagd Open Huis op 27 oktober 2019

Zojuist verschenen: de POEZENVERJAARDAGSKALENDER

De Poezenverjaardagskalender, een gezamenlijk initiatief van Stichting Zwerfdier en uitgeverij De Koningsboekerij, is een musthave voor iedere kattenliefhebber! De opbrengst komt ten goede aan de katten in het adoptieverblijf.

Lees verder
Zojuist verschenen: de POEZENVERJAARDAGSKALENDER

Volg de adoptiekatten dag en nacht live

Via drie webcams die zijn opgesteld in de twee kamers en de tuin van het adoptieverblijf is het wel en wee van onze adoptiekatten te volgen. Neem snel een kijkje via de link op de homepage of op de site van de adoptiekatten.

Lees verder
Volg de adoptiekatten dag en nacht live