Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes

Heerlijke oliebollen!

Ook dit jaar werden alle medewerkers en vrijwilligers op oudejaarsdag verwend met oliebollen. Traditiegetrouw werden deze gedoneerd door de familie Moolenbroek die een oliebollenkraam heeft in de Mare. En ze waren ook dit jaar weer heerlijk. Veel dank hiervoor!

Heerlijke oliebollen!

Fijne feestdagen en een goed 2020!

Adoptiepoes Anda wenst iedereen namens alle bewoners, bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Stichting Zwerfdier hele fijne feestdagen en een goed 2020! Anda mocht dit keer poseren voor de kaart, die ook dit jaar weer voor een deel is gesponsord door fotokaarten.nl en door een hele lieve donateur. De foto werd gemaakt door Bas de Mol. Anda hoopt op 1 januari 21 (!) jaar oud te worden. Zij was in 2003 de eerste bewoner van het adoptieverblijf.

Fijne feestdagen en een goed 2020!

Zwerfdier krijgt status nfDO Erkend

In september heeft een audit plaatsgevonden door de nfDO (Nederlandse Federatie Dierenopvang Organisaties). Gelukkig voldoet Stichting Zwerfdier aan alle eisen die zijn verbonden aan de geldende wet- en regelgeving voor de opvang van gezelschapsdieren. En wij hebben dan nu ook de status van nfDO Erkend. Vandaag werd het certificaat uitgereikt aan Denise Reus (beheerder) en Miek Hueting (voorzitter van Stichting Zwerfdier).

Zwerfdier krijgt status nfDO Erkend

Stichting Zwerfdier in beeld

Een impressie van Stichting Zwerfdier, gefilmd door SBS6 voor het programma Holland van Boven.

Lees verder
 

Zojuist verschenen: de POEZENVERJAARDAGSKALENDER

De Poezenverjaardagskalender, een gezamenlijk initiatief van Stichting Zwerfdier en uitgeverij De Koningsboekerij, is een musthave voor iedere kattenliefhebber! De opbrengst komt ten goede aan de katten in het adoptieverblijf.

Lees verder
Zojuist verschenen: de POEZENVERJAARDAGSKALENDER