Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes

Opbrengst collecte 2023

Vorige week heeft de jaarlijkse collecte voor Stichting Zwerfdier plaatsgevonden. In totaal is er € 3.723,49 opgehaald. Namens de medewerkers, vrijwilligers en natuurlijk de bewoners van Stichting Zwerfdier willen wij alle giftgevers én collectanten bedanken voor hun bijdragen!!

Opbrengst collecte 2023

Bijzondere actie van Art & Design van Huygens College

Leerlingen van de opleiding Art & Design op het Huygens College in Heerhugowaard hebben een actie gehouden waarbij allerlei kunstvoorwerpen zijn verkocht. Vervolgens hebben zij Stichting Zwerfdier uitgekozen om de opbrengst van maar liefst bijna € 400 aan te doneren. Gisteren kwamen zij dit overhandigen. Namens alle bewoners heel hartelijk dank voor deze sympathieke actie!

Lees verder
Bijzondere actie van Art & Design van Huygens College

Nieuw bestuurslid gezocht

Wie komt het bestuur van het leukste kattenasiel van Nederland versterken? Stichting Zwerfdier zoekt een nieuw bestuurslid. Lees vooral verder en word net als wij enthousiast over onze katten, ons pand en onze mensen. Neem ook eens een kijkje op onze website en facebookpagina en krijg zin om jouw steentje aan ons bestuur bij te dragen.

Lees verder
Nieuw bestuurslid gezocht

Lintje voorzitter

Woensdag 26 april 2023 heeft onze voorzitter Miek Hueting een lintje ontvangen vanwege haar inzet voor Stichting Zwerfdier.

Lees verder
Lintje voorzitter

Kranten

ENORM BEDANKT!! We willen iedereen die de afgelopen tijd kranten bij ons heeft gebracht hier enorm voor bedanken. Inmiddels hebben we super veel kranten op voorraad, waardoor we geen plek meer hebben om ze op te slaan. Voor nu willen we daarom iedereen vragen om even geen kranten meer te komen brengen. Zodra wij weer plek hebben om kranten op te kunnen slaan zullen wij hier opnieuw een berichtje over plaatsen. Nogmaals enorm bedankt!

Lees verder
Kranten