Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes

Collectanten gezocht

In de week van 1 t/m 8 juli a.s. vindt de jaarlijkse collecte van Stichting Zwerfdier plaats. Wij mogen collecteren in de hele gemeente Alkmaar en in Heiloo. Daarom zijn wij dringend op zoek naar COLLECTANTEN. Wie biedt zich aan? Onze bewoners zouden u zeer dankbaar zijn. Aanmelden kan telefonisch: wij zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur bereikbaar via 072-5612482. Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Collectanten gezocht

Computer gezocht

Naar aanleiding van onderstaande oproep kregen wij vanmorgen om 09.00 uur een heel leuk telefoontje: de firma Alcco Alcmaer Computers, gevestigd aan de Muiderwaard te Alkmaar, heeft ons een laptop geschonken. Wij zijn deze firma zeer erkentelijk voor dit prachtige aanbod! Namens alle medewerkers en bewoners heel erg bedankt!

Lees verder
Computer gezocht

Bezoekmiddag adoptanten op 28 april 2019

De adoptiekatten hebben genoten van het bezoek van hun adoptanten. En wat zijn ze verwend met allerlei lekkere dingen en ook nog financiële bijdragen. Zij willen dan ook alle bezoekers heel hartelijk bedanken.

Bezoekmiddag adoptanten op 28 april 2019

Portret van overleden directeur Kismo

Vanaf vandaag is wijlen directeur Kismo weer een beetje bij ons. De vrijwilligers zamelden geld in en vroegen Nel van Wijngaarden een schilderij van hem te maken. Dit prachtige portret hangt nu in onze koffiekamer. Bij die van de andere overleden directieleden die ook door Nel zijn geschilderd.

Portret van overleden directeur Kismo

Nieuwe fruitkistjes zijn een groot succes!

De bewoners ontdekken langzaam maar zeker hoe lekker de nieuwe kistjes liggen. Zij willen dan ook alle lieve giftgevers bedanken voor hun bijdrage! Op de foto's ziet u adoptiekatten Björn, Nelly, Sophie en Vonnie.

Nieuwe fruitkistjes zijn een groot succes!