De medewerkers

Hieronder kunt u kennismaken met het team van Stichting Zwerfdier en Pension Felis. Met de klok mee: Marise Bellaart, Martha Kruijer (waarnemend beheerder en oprichter van de stichting), Denise Reus (beheerder), Denise Meijer en Sonya Spannenburg.

Het adoptieteam

Het Adoptieteam bestaat uit een aantal vrijwilligers van Stichting Zwerfdier. Samen geven zijn het Adoptieplan handen en voeten. Naast hun reguliere taken onderhouden zij de band tussen adoptanten en katten. Dit doen zij via correspondentie en het organiseren van bezoekmiddagen. En natuurlijk alles wat daar verder nog bij komt kijken.

Het adoptieteam bestaat uit Miek Hueting (coördinator en secretariaat), Diny Vis, Evelyn Borgen, Nico Cremer, Biggi van Nassauw en Tanja van Raaphorst.

Voorzitter Miek Hueting
Vice voorzitter Chris de Mol
Secretaris Antoinette de Ruijter
Penningmeester David Brink