De medewerkers

Hieronder kunt u kennismaken met het team van Stichting Zwerfdier en Pension Felis. Met de klok mee: Marise Bellaart, Martha Kruijer (beheerder en oprichter van de stichting), Denise Reus, Denise Meijer, Sonya Spannenburg en Edith Ploeger.

Het adoptieteam

Het Adoptieteam bestaat uit een aantal vrijwilligers van Stichting Zwerfdier. Samen geven zijn het Adoptieplan handen en voeten. Naast hun reguliere taken onderhouden zij de band tussen adoptanten en katten. Dit doen zij via correspondentie en het organiseren van bezoekmiddagen. En natuurlijk alles wat daar verder nog bij komt kijken.

Het adoptieteam bestaat uit Miek Hueting (coördinator en secretariaat), Diny Vis, Evelyn Borgen, Nico Cremer, Sylvia Kuiper en Biggi van Nassauw.

Voorzitter Miek Hueting
Vice voorzitter Chris de Mol
Secretaris Antoinette de Ruijter
Penningmeester David Brink

(Op de foto met de klok mee vanaf links boven)

En directeur Kismo (midden) houdt altijd een oogje in het zeil. Meer informatie over Kismo kunt u vinden in de rubriek Adoptiekatten.