De medewerkers

Hieronder kunt u kennismaken met het team van Stichting Zwerfdier en Pension Felis. Van links naar rechts: Marise Bellaart, Denise Meijer (assistent-beheerder), Denise Reus (beheerder), Sjors Markenstein en Demi van der Ploeg.

Het adoptieteam

Het Adoptieteam bestaat uit een aantal vrijwilligers van Stichting Zwerfdier. Samen geven zijn het Adoptieplan handen en voeten. Naast hun reguliere taken onderhouden zij de band tussen adoptanten en katten. Dit doen zij via correspondentie en het organiseren van bezoekmiddagen. En natuurlijk alles wat daar verder nog bij komt kijken.

Het adoptieteam bestaat uit Miek Hueting (coördinator en secretariaat), Diny Vis, Evelyn Borgen, Nico Cremer, Biggi van Nassauw en Tanja van Raaphorst.

Voorzitter Miek Hueting
Vice voorzitter Chris de Mol
Secretaris Vacature
Penningmeester David Brink