Donder heeft veel aandacht nodig

Ik woonde in een huisje en daar werd ik onzindelijk. Ik leg je uit hoe dat kwam. Ik heb veel aandacht nodig. Mijn baasje kon die aandacht niet geven. In huis woonde een andere kat met wie ik het leuk vond om te spelen. Er woonde ook een hond. Die vond ik niet geweldig. Als de hond rustig was mocht hij bij mij in de buurt komen, anders niet. Ik speel graag met muisjes, propjes en speelstokjes en ik vind het fijn om in een kartonnen doos te zitten. Ik kan deuren openmaken. Ik maakte de deur van de slaapkamer open en dan ging ik lekker bij iemand op bed liggen.
Ik vraag om aandacht en als ik die niet krijg ga ik klaaglijk miauwen. En dan vertoon ik onzindelijk gedrag. En daarom mag ik nu in het adoptieverblijf wonen. Ik vind andere katten wel leuk. En ik loop graag mijn rondje in de tuin. Mijn ogen tranen vaak en ik heb chronisch last van niesziekte. Iedereen zegt dat ik heel lief ben.

Adopteer mij

Donder

Geslacht
Kater
Geboren
26-03-2011
Opname
07-11-2015
In adoptieplan
25-05-2016
Plaatsbaar
Nee
Donder
<     Blixem
Donut     >

Donder adopteren

Wilt u Donder adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.