Joy is heel bescheiden en graag op zichzelf

Ik ben poes Joy. Je herkent mij heel goed tussen alle andere zwart-witte katten. Ik heb namelijk een heel markante zwarte neus met een klein randje wit eromheen.
Ik liep te zwerven op een industrieterrein, maar de mensen vonden het beter om mij te vangen en naar Stichting Zwerfdier te brengen. Voordat ik bij Zwerfdier kwam, heb ik 3 prachtige kindjes gekregen. Die zijn bij Zwerfdier grootgebracht. De mensen hier hebben mij verteld dat zij de namen Berlioz, Toulouse en Marie hebben gekregen en dat zij met zijn drieën naar een eigen huisje zijn gegaan. Dat vond ik zo fijn voor ze!

Nu woon ik alweer een tijdje in het grote adoptieverblijf. Dat is een goede plek voor mij. Ik mag hier lekker mijzelf zijn en in mijn eigen tempo aan mensen proberen te wennen. Dat laatste vind ik best lastig hoor. Ik ben namelijk het liefst op mijzelf. En kijk lekker de kat uit de boom wat de andere katten en mensen allemaal uithalen. Daarbij zit ik graag op een van de tafeltjes die bij ons in de tuin staan. Binnen zit ik het liefst op de blauwe krabpaal in kamer 7. Daar is een fijn holletje onderin waar ik mij lekker kan verstoppen.

Ik ben heel bescheiden, dus als er lekkers uitgedeeld wordt, sta ik echt niet meteen van voren. Dan valt het soms niet mee om ook wat te bemachtigen. Maar de verzorgers doen echt hun best voor mij, zodat ik ook een graantje mee kan pikken.

Gelukkig mag ik hier alles in mijn eigen tempo doen. Niets moet, alles mag. Dus hoe lang het ook duurt, ik mag hier heerlijk blijven wonen! Daar word ik erg blij van!
Adopteer mij

Joy

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2018
Opname
21-05-2021
In adoptieplan
05-07-2021
Plaatsbaar
Nee
Joy

Joy

Joy
<     Gizmo
Kaiser     >

Joy adopteren

Wilt u Joy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.