Joy hoopt weer vreugde in haar leventje te krijgen

Ik heet Joy, maar op dit moment is er niet heel veel vreugde in mijn leventje. Ik liep te zwerven op een industrieterrein, maar de mensen vonden het beter om mij te vangen en naar Stichting Zwerfdier te brengen. En nu vind ik alles een beetje eng.

Overigens heb ik wel momenten van vreugde gekend hoor. Zo heb ik vorig jaar drie hele mooie kindjes gekregen. Die zijn toen ook naar Zwerfdier verhuisd en daar grootgebracht. De mensen hier hebben mij verteld dat zij de namen Berlioz, Toulouse en Marie hebben gekregen en dat zij met zijn drieën naar een eigen huisje zijn gegaan. Daar werd ik wel blij van.

Nu mag ik in het grote adoptieverblijf wonen, zodat ik tot rust kan komen en aan mensen ga wennen. Ik heb begrepen dat hier bijna alles mag en dat ik gewoon mijzelf mag zijn. Ik denk dat ik mij de komende tijd lekker ga verstoppen in een krabpaal of in de tuin. Maar misschien ga ik het hier wel leuk vinden.


Adopteer mij

Joy

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2018
Opname
21-05-2021
In adoptieplan
05-07-2021
Plaatsbaar
Nee
Joy
<     Jopie
Kissa     >

Joy adopteren

Wilt u Joy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.