Kissa heeft al veel pech gekend

Ik heb niet alleen een hele mooie kleur vacht, maar ik vind ook mijn naam wel bijzonder. Want Kissa is het Finse woord voor kat. Dat zijn de enige twee positieve dingen die ik nu over mijzelf kan vertellen. Voor de rest heb ik in mijn nog maar korte leventje al veel pech gehad.

Ik was aan het zwerven, maar omdat ik een dikke buik had en het vermoeden bestond dat ik zwanger was, ben ik met een vangkooi gevangen en naar Zwerfdier gebracht. Ik bleek inderdaad zwanger te zijn en ben bevallen van twee mooie kindjes. Maar ik was ook erg ziek. Ik had longworm en daarna kreeg ik ook nog eens niesziekte en giardia. Omdat deze ziektes erg besmettelijk zijn moest ik maandenlang in een kooi wonen.

Nu ben ik gelukkig eindelijk genezen verklaard en mag ik vrij rondlopen. Ik ben naar het adoptieverblijf verhuisd, waar een heerlijke tuin is. Ik ga het hier vast fijn vinden.

Adopteer mij

Kissa

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2019
Opname
16-05-2021
In adoptieplan
29-10-2021
Plaatsbaar
Nee
Kissa
<     Joy
Mikey     >

Kissa adopteren

Wilt u Kissa adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.