Mitchel is een goedaardige verlegen kater

Sinds ik bij Stichting Zwerfdier woon heet ik Mitchel. Ik heb lang in een eigen huisje gewoond, maar ik ben aan wildplassen gaan doen. Daarom werd ik naar Zwerfdier gebracht. Hoe het kan weet ik niet, maar opeens deed ik mijn plasjes keurig op de bak. En omdat ik erg lief ben, al zeg ik het zelf, kreeg ik vrij snel weer een eigen huisje.

Helaas ging dat niet goed, want ik werd opnieuw onzindelijk. En nu woon ik dus weer bij Zwerfdier. Maar nu mag ik in het adoptieverblijf wonen. Hier is het niet erg dat ik niet altijd netjes op de bak ga. Er zijn hier trouwens veel katten die dat niet doen, dat heb ik al gezien.

Had ik al verteld dat ik heel goedaardig, rustig en een beetje verlegen ben? En dat ik op zijn tijd wel van een aaitje en knuffeltje houd? Maar ik vind het ook fijn om mijn eigen gang te gaan.

Adopteer mij

Mitchel

Geslacht
Kater
Geboren
20-06-2010
Opname
16-11-2021
In adoptieplan
20-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Mitchel

Mitchel
<     Mikey
Naudi     >

Mitchel adopteren

Wilt u Mitchel adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.