Mitchel is een goedaardige verlegen kater

Ik heb lang in een eigen huisje gewoond, maar ik ben aan wildplassen gaan doen. Daarom werd ik naar Zwerfdier gebracht. Toen deed ik opeens mijn plasjes keurig op de bak. En omdat ik erg lief ben, al zeg ik het zelf, kreeg ik vrij snel weer een eigen huisje. Helaas ging dat niet goed, want ik werd opnieuw onzindelijk. En nu woon ik dus weer bij Zwerfdier. Maar nu mag ik in het adoptieverblijf wonen. Hier is het niet erg dat ik niet altijd netjes op de bak ga. 

cashcredit.in.ua

Had ik al verteld dat ik heel goedaardig, rustig en een beetje verlegen ben? En dat ik op zijn tijd wel van een aaitje en knuffeltje houd? Maar ik vind het ook fijn om mijn eigen gang te gaan. Heel vaak ben ik te vinden in kamer 6. Eerst woonde ik in het penthouse boven op de kooien daar. Maar er waren meer gegadigden voor dit onder-komen. En omdat ik zo’n goedzak ben, ben ik maar verhuisd. Ik woon nu op de begane grond. Heel af en toe maak ik een wandeling in de buitenruimte of in de tuin. 

easy credit

Weet je wat zo leuk is? Ik heb zo’n grappig uiterlijk dat mijn verzorgers zeggen dat het lijkt of ik lach. Nou, ik heb een leven als een prinsje hier, dus ik heb alle reden om te lachen. En geen reden om ooit nog hier vandaan te verhuizen!

Adopteer mij

Mitchel

Geslacht
Kater
Geboren
20-06-2010
Opname
16-11-2021
In adoptieplan
20-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Mitchel

Mitchel

Mitchel
<     Meiske
Naudi     >

Mitchel adopteren

Wilt u Mitchel adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.