Sprite is een klein maar fijn poesje

Mijn naam is Sprite. Met mijn mooie zwart met witte vacht val ik direct op. Ik ben klein maar fijn! Al enkele weken liep ik rond op de vindplaats. Ik zwierf daar met een grote groep katten. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij gevangen en naar Zwerfdier gebracht.

micro loan

Helaas bleek bij Zwerfdier dat ik aan wildplassen deed. Toen mocht ik fijn voor altijd naar het grote adoptieverblijf verhuizen. Want daar valt het helemaal niet op als je aan wildplassen doet. Nee hoor, daar ben ik een van de velen.
Toen ik er net woonde, voelde ik me veilig als ik samen met een andere kat in een huisje lag. Dus kroop ik vaak bij Kissa of Sirana. Maar inmiddels heb ik genoeg vertrouwen en ga lekker mijn eigen gang. Anda’s huisje in de tuin is een van mijn favoriete plekken. Eigenlijk ben ik altijd in de heerlijke tuin te vinden. Ik ben helemaal geen binnenpoes.

Aan mensen heb ik erg moeten wennen. Dat is ook niet zo gek. In mijn leventje heb ik tenslotte meer katten dan mensen gezien. Maar nu vind ik het wel fijn om buiten geaaid te worden. Gelukkig doen mijn verzorgers dat graag.
Ik ben heel blij met zo’n fijn huis. Ik blijf hier voor altijd!

cashloan.net.ua
Adopteer mij

Sprite

Geslacht
Poes
Geboren
01-09-2020
Opname
11-09-2021
In adoptieplan
20-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Sprite

Sprite

Sprite
<     Splinter
Teun (Directeur)     >

Sprite adopteren

Wilt u Sprite adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.