Sprite is een klein maar fijn poesje

Mijn naam is Sprite. Met mijn mooie zwart met witte vacht val ik direct op. Ik ben klein maar fijn! Al enkele weken liep ik rond op de vindplaats. Ik zwierf daar met een grote groep katten. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij gevangen en naar Zwerfdier gebracht.

Mijn karakter is bang en heel terughoudend. Als ik je zie, blijf ik rustig in mijn mandje liggen. Mijn verzorgers kunnen mij met een veertje aaien. Eerst vond ik dat wel eng, maar daarna ook leuk. Als ik het goed naar mijn zin heb, krijgen ze zelfs een knipoogje van mij. En dat is al heel wat voor mij. In mijn korte leventje heb ik tenslotte meer katten dan mensen gezien. Aan mensen moet ik dus nog wennen. En daarom mag ik nu in het adoptieverblijf wonen waar ik alle tijd krijg om te socialiseren.

Adopteer mij

Sprite

Geslacht
Poes
Geboren
01-09-2020
Opname
11-09-2021
In adoptieplan
20-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Sprite

Sprite
<     Sparkle
Teun (Directeur)     >

Sprite adopteren

Wilt u Sprite adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.