Weronika is ontzettend bang

Ik liep op straat te zwerven en ben door mensen van de dierenambulance bij Stichting Zwerfdier gebracht. Iedereen was heel lief voor mij, maar ik vond het eng en bleef bang. Toch ging ik na een paar maanden naar een eigen huisje.Maar dat werd geen succes, want ik bleef angstig en de andere kat in huis vond ik niet leuk. Dus toen ben ik teruggegaan naar Zwerfdier, ook omdat ik onzindelijk was geworden. Maar bij Zwerfdier deed ik alles weer netjes op de bak, dus na drie weken kreeg ik opnieuw een eigen huisje.

Maar ook daar ging het weer mis. Ik deed mijn plasjes niet in de bak en tot groot verdriet van mijn nieuwe baasjes moesten zij besluiten mij terug te brengen naar Zwerfdier. Dus nu woon ik hier voor de derde keer. Maar nu mag ik in het grote adoptieverblijf gaan wonen. Ik hoor daar positieve verhalen over, dus ik ben heel benieuwd of ik het daar leuk ga vinden. Afwachten maar.

Update: Inmiddels ben ik op zoek naar een eigen huisje. Mijn wensen daarover zijn te lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.Adopteer mij

Weronika

Geslacht
Poes
Geboren
15-11-2019
Opname
06-06-2020
In adoptieplan
23-10-2020
Plaatsbaar
Ja
Weronika

Weronika

Weronika

Weronika
<     Wanda
Whisky     >

Weronika adopteren

Wilt u Weronika adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Weronika in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82