Mellow zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige nieuwsgierige kater”

Hello, ik ben Mellow. Houd jij van rustige melodische muziek? Muziek waarop je heerlijk  kunt relaxen en chillen? Dan ben ik je man! Weet je waarom? Deze muziekstijl heet “Mellow”! Toevallig hè? Het lijkt me dan ook heerlijk om samen met jou te chillen op deze heerlijke muziek. Dat belooft vele romantische avonden saampjes!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Want ik kon niet meer in mijn huisje blijven wonen. Dit was voor ons allemaal heel verdrietig. Inmiddels heb ik het achter mij gelaten. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Een huisje waar ik weer gelukkig hoop te worden. Dit vind ik heel fijn.

Mijn karakter is lief, rustig en nieuwsgierig. Op mijn eigen momenten zoek ik contact met jou. Dan wil ik graag een knuffel en een aaitje. Zó fijn. Ook vind ik het gezellig om met je babbelen. Dan miauw ik gezellig de dag met jou door. Leuk hè? Ook ben ik een tikkie onzeker. Dan blijf ik veilig in mijn kooi. Terwijl ik er wel uit mag hoor. Optillen vind ik niet fijn. Laat mij maar met vier voetjes op de grond staan. Als ik iets niet wil laat ik dit merken. Dan kan ik soms pittig reageren. Daarom is het handig dat jij mijn lichaamstaal leert lezen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen ervaren baasjes. Ik kan niet samenwonen met kinderen. Die zijn te druk voor mij. Andere katten en honden vind ik niet leuk. Dus die mogen ook niet in mijn nieuwe huisje wonen. Graag wil ik als enige kat bij je wonen. Dan krijg ik lekker alle aandacht. Slim bekeken van mij hè? Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Niets is fijner dan lekker te relaxen in de tuin.

Dol ben ik op natvoer. Dat wil ik graag elke dag eten. Je kunt dit goed gebruiken om mij aan jou te laten wennen. Twee vliegen in één klap dus!

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van ‘t Hondsbosch in Alkmaar.

Gun jij mij weer een fijn huisje? Een huisje waar ik mijzelf kan zijn? Als je ook een tuin hebt word ik helemaal zen. Ik kijk er naar uit om samen met jou te ontspannen bij een fijn stukje muziek. Dat wordt vast heel romantisch. Bel je snel? Tringel trangel van Mellow.

Mellow

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2009
Opname
18-05-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mellow

Mellow

Mellow

Mellow

Mellow in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Maxie
Momo     >