Pip zoekt een huis met tuin

De afgelopen tijd was niet makkelijk voor mij. Daarom hoop ik weer een gelukkige zorgeloze poes te worden. Want ook ik verdien een zonnige toekomst!

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan. Door omstandigheden kon zij niet meer voor mij zorgen. Mijn gezondheid was niet in orde. Na onderzoek bij de dierenarts, bleek ik last te hebben van blaasstenen. Deze zijn operatief verwijderd. Hierna kreeg ik speciale brokjes. Gelukkig gaat nu alles goed met mij.

Na mijn operatie, ging ik bij Zwerfdier wonen. In het begin verbleef ik in de kooi. Dat vond ik niet zo fijn. Daar werd ik nerveus van. Daarom kreeg ik medicatie om wat rustiger te worden. Dit werkte goed. Ik werd meer ontspannen.

LET OP: Ik ben een lieve verlegen poes. Maar ik ben nogal stressgevoelig. Als ik mij rustig en ontspannen voel, laat ik mij goed aaien. Dan ontpop ik mij tot een knuffelkat. Soms krijg ik teveel prikkels. Dit kunnen geluiden zijn of de aanwezigheid van veel mensen. Dan word ik nerveus en ga ik rondjes lopen. Als ik dan word benaderd, loop ik weg. Maar als ik dan weer rustig ben, laat ik knuffeltjes goed toe. Dit is iets om serieus rekening mee te houden.

Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes ervaring hebben met katten. Dat ze tijd en geduld hebben om mij te laten wennen in een nieuw huisje. Ook is het belangrijk dat ze begrip hebben voor mijn stressgevoeligheid. Hopelijk krijg ik dan mijn zelfvertrouwen weer wat terug. Zodat ik weer een ontspannen poes mag worden.

Heel graag wil ik een huis met een tuintje. Kleine kinderen zijn veel te druk voor mij. Daar word ik nerveus van. Jong volwassenen vanaf ca. 18 jaar zijn wel geschikt voor mij. Het is belangrijk dat ik met niet meer dan een of twee mensen in een huis woon. Anders krijg ik teveel prikkels en dat is niet goed voor mij.

** BELANGRIJK **: Dieetvoer: Om problemen met mijn blaas te voorkomen, eet ik blaasbrokjes. Dit zijn CD brokjes. Deze moet ik mijn hele leven blijven eten. Deze brokjes vind ik heel lekker. Natvoer eet ik niet graag terwijl het wel goed voor mij is. Soms eet ik wel Gourmet Mousse.

Val jij voor mijn karakter en voor mijn mooie uitstraling? Dan hoop ik dat mijn verhaaltje jou aanspreekt. Wie weet kom je dan snel naar mij kijken. Houd je er dan rekening mee dat ik verlegen overkom? Pootje van Pip.

Pip   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
04-07-2016
Opname
13-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Pip

Pip

Pip

Pip
<     Pebbel
Polly     >